Furcsaságok 4.

2010.03.30. 18:06

Még mindig érnek meglepetések. Se nem jó se nem rossz dolgok, egyszerűen csak meglepő, mert eddig csak ritkán találkoztam ilyenekkel. Most több "eseményt" szedtem össze egy postban.

Visszatért a lovaskocsi és a traktor. Előbb utóbb már nem lesz furcsa, úgy tűnik hozzá kell szoknom.

Látom a csillagokat és a holdat. Ez sokaknak furcsának tűnhet, de nézzetek fel az égre egy nagyobb városban majd tegyétek ugyanezt vidéken és meglátjátok miről beszélek.

Az emberek közvetlenebbek, beszélgetni akarnak szinte mindig. Olyan, hogy valaki ne köszönjön rád egy lépcsőházban vagy ne köszönjön vissza ha Te megelőzted, nincs. Még a közös képviselő is megteszi ezt, bár nem túl hangosan és elég morcosan néz :)

Csend. Imádom, sokszor csak egy bicikli csap zajt az utcában vagy a madarak csicsergése, esetleg egy fűnyíró zaja. Kocsi szinte alig, közelebb a temészet. Pár napja két teljes szívárványt is láttunk, gyönyörű volt a naplementével és az eső utáni tájjal :)

Dió. Egy kutyus neve akit az utcában találtunk. Szerencsére telefonszám is volt rajta, így vissza tudtuk adni a gazdinak :) Nem ez volt az első szökése meg általában is rengeteg az "önsétáltató" kutya errefelé.

A kakaskukorékolsát majdnem elfelejtettem, érdekes hallgatni ill. ébredni rá :)

A bejegyzés trackback címe:

https://harkanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr51881618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zedexes 2010.04.01. 15:39:33

Hali!

Balázs lehetek a korrektorod? Akár ingyen és bérmentve... :)

Acmee 2010.04.02. 22:43:01

:) Egyszer -még mikor szüleimnél laktam- lejött hozzánk falura egy pesti haverom... Egész éjjel az autókat "számolta" (nem volt nehéz dolga, 4-ig jutott :D ), reggel mondta, hogy akkora volt a csend, hogy nem tudott aludni :D
süti beállítások módosítása